Elise is een vakvrouw. Zij luistert goed naar wat haar opdrachtgever wil en is in staat om dit dan vertalen in een mooie huisstijl, met alles wat daarbij hoort. Samenwerken met Elise is heel plezierig omdat zij no nonsense is, snel werkt, een hoog serviceniveau kent en meedenkt.

Ineke van der OuderaaBestuurder maatschappelijke organisaties

Elise heeft mijn pas gestarte bedrijf een enorme boost gegeven met een heel pakket frisse ideeën voor logo, huisstijl en website. Ook in de communicatie en uitvoering verliep alles prettig en vlot. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en krijgen veel positieve feedback hierop. Elise is een vakvrouw op wie je kunt bouwen als het om creativiteit en resultaat gaat.

Anne KniggeExpert Estate Planning

I’ve had the privilege of having Elise as my “go-to” person for any design-related assistance for a number of years. Whether related to a websites, brochures, name badges, or templates for presentations or documents, Elise’s flexibility and responsiveness fostered a reliable business relationship. She always gave me the impression that I was her most important client. On top of that, she is a very friendly and likeable person, which make working with her both a joy and a pleasure.

Rudolf EsselFormer General Manager SPRINT Robotics

Elise has worked on many freelance projects for IEA including designing flyers, our new IEA Compass: Briefs in Education series and a special 60th anniversary brochure for the organization. She is a pleasure to work with: creative, accommodating, reliable and with a good eye for detail. I have no hesitation in recommending her as an excellent designer.

Sive FinlayCommunications Officer - IEA

Een onwijs leuke vakvrouw die alle verwachtingen steeds weer weet te overtreffen, dat is Elise. Door haar creativiteit, snelheid, enthousiasme, passie en veelzijdigheid kan ik met elk soort vormgevingsopdracht bij haar terecht. Of het nu gaat om een website, folder, flyer, poster of visitekaartje, Elise zorgt ervoor dat de teksten die ik schrijf eruit zien om door een ringetje te halen. Altijd passend bij de wensen van de klant én met een verfrissende touch. Ze is creatief, denkt mee en komt haar afspraken na. Het is een feest om met haar samen te werken!

Sanne PortmanFreelance journalist & tekstschrijver

Elise is onderscheidend, origineel, klantgericht en heeft duidelijk haar eigen signatuur. En als mens….word je blij van haar.

Monique LeunisseCoach, Therapeut, Zelfstandig bedrijfsarts

Binnen 1 week had Elise een uiterst professionele website voor het Nederlands Duurzaamheidsfonds gebouwd. We hebben van onze relaties bijzonder veel positieve reacties op de verzorgde website ontvangen. Het was zeer prettig om met haar samen te werken. Pragmatische in aanpak en direct in de communicatie. Ik wil haar dan ook graag aanbevelen!

Maarten QuistCo-owner Suninvestments & Executive Director GIGA Storage

Elise heeft een mooi web-site gebouwd waarvan ik van anderen hoor hoe mooi en professioneel de uitstralling en inhoud is. Zelf ben ik zeer content.
Het hele traject van idee tot resultaat heb ik ervaren als een zeer prettig en deskundig. En ook echt onderscheidend is Elise in haar prijs-kwaliteitsverhouding.
Het is prettig en goed zakendoen met haar.

Max BoeckhorstDirecteur - Maxboeckhorst.nl

Elise heeft vanuit een briefing ‘alles’ moeten ontwikkelen en dat heeft ze fantastisch gedaan! Ze denkt goed mee en voelt aan welke stijl en creativiteit ze moet gebruiken om tot het gewenste eindresultaat te komen. Ben heel blij met je, dank je wel!

Milou BoomsBooms Bewind

Ik heb de samenwerking met Elise altijd als erg fijn ervaren. Ze werkt professioneel, is prettig in de communicatie en haar werk ziet er altijd prachtig uit. Ik zou Creative Touch zeker aanraden wanneer men op zoek is naar een nieuwe vormgeving en een mooie en functionele website daarbij wil hebben 🙂

Elyse de Waard